4 juni 2019 Dagje vrijgenomen

4 juni 2019 Dagje vrijgenomen

4 juni 2019 Dagje vrijgenomen: Midden in de week een dagje verlof nemen om te gaan vissen. Zalig toch? Een mooie drift maken op de Maas en ondertussen wat nieuw materiaal uitproberen (Raymarine Element 9″).
Het was wel vrij taai, en er kwam maar hier en daar een visje uit. De grootste ging ik zonder het Panoptix systeem niet gevangen hebben. Ik zag een grote echo links van m’n aas wegdraaien. Ik ben er dan maar achterna gepeddeld en kon zo deze flinke kerel verleiden om in m’n Clonk teaser te bijten.

Ivm de Raymarine Element 9. Interessant toestel en zeer gemakkelijk om te gebruiken. Als echte fishfinder-verslaafde vond ik dit toestel wat TE gemakkelijk te gebruiken. Je kan vrij weinig gaan aanpassen in vergelijking met de andere merken. En.. blijkbaar zijn de fabrieksinstellingen al vrij goed op zich. Duseuh… ik weet niet of ik nu tevreden moet zijn over dit toestel, of niet ?

Tijdens het meervallen gebruik ik een tweetal toestellen tegelijk. De GPSMAP 8410xsv voor het visualiseren van den panoptix scan, en een tweede toestel waar een combinatie van side imaging en mapping aanstaat. In dit geval de Element 9.

M’n vismaat kon ook een leuke meerval vangen en dus was het voor ons beide een geslaagd dagje.