Team

Pieter

Iedereen maakt zichzelf wel eens de bedenking of het niet beter zou zijn om maar zelf de shop te starten met het materiaal dat je nodig hebt, maar moeilijk kan vinden. Weinigen gaan daar ook werkelijk mee door, Pieter is een van die weinigen. In zijn zoektocht naar (toen vooral meerval-gericht) materiaal botste hij steevast tegen dezelfde muur en in 2016 heeft hij Predatorfishing.be in het leven geroepen, gespecialiseerd in roofvis en vooral de electronica om ze te belagen. Zijn opleiding tot AlphaJet-piloot maakt dat hij die electronica anders bekijkt en verfijnder benadert, bij Pieter is je boot in goede handen. Je zou haast vergeten dat hij echt wel weet hoe je een vis moet vangen, maar vergis je niet, wanneer de wedstrijdmodus ingeschakeld wordt krijg je pas echt het totaalpakket te zien. Als Prostaff van Jarocells en Hearty Rise is hij samen met Jeffrey te vinden op bijna elke grote roofviswedstrijd in de Benelux.

Jeffrey

Wat boten betreft zijn Jeffrey en Pieter twee handen op één buik. Zowel op als naast het water, want naast hun gezamenlijke deelnames aan wedstrijden, zoals de Luremasters en Zander Pro Qualifiers, zijn ze ook heel vaak samen aan het werk om boten van klanten in te richten, waarbij Jeffrey vooral het mechanische gedeelte voor zijn rekening neemt. Als pro staff van Hearty Rise en Jarocells brengt hij een berg know-how in het team, en wordt hij gezien als degene die het meest ‘out of the box’ denkt. Een +120cm snoek op een relatief lichte dropshot tijdens Luremasters, of de grootste snoekbaars van Open Street Gent, op een plek waar alle andere deelnemers gewoon aan voorbij liepen, Jeffrey doet het met een eeuwige glimlach!

Dieter

Teamlid van het eerste uur en absoluut verslingerd aan het vissen met hardbaits, ondertussen minder vaak van op de kant, maar Dieter vist ze even efficiënt van in de boot. Wanneer je hem hoort praten over de kleine details die het verschil kunnen maken, dan begrijp je meteen waarom Rapala/13 Fishing hem in 2021 heeft gevraagd om ook voor hen Prostaff te worden. Dat doet hij met veel evenveel enthousiasme als expertise, wie ken je anders die, om een nieuwe techniek te kunnen begrijpen en beheersen, ettelijke volle dagen enkel en alleen het nieuwe speelgoed in de speld hangt?

Louis

Louis z’n aanpak geeft een nieuwe dimensie aan het woord ‘fanatiek’. Nog niet eens zo gek lang geleden maakte hij de switch van karper naar roofvissen en is daarin zo snel gegroeid dat hij een rijtje persoonlijke records heeft om u tegen te zeggen. Een groot deel van zijn succes komt vooral voort uit een positieve ingesteldheid zo groot, dat die bijna letterlijk uit zijn ogen spat. In het team wordt hij wel eens ‘The Pelagic Artist’ genoemd omdat hij als geen ander weet hoe de schimmen op de Livescope kunnen omgetoverd worden tot alweer een foto met een grote vis. Slaap vindt hij overgewaardeerd en is dan ook vaak in het donker op het water te vinden, want de grote vissen rusten ‘s nachts toch ook niet?

Alexander

Van vele markten thuis en een absolute doorzetter. Wanneer Alexander zeebaars met de vliegenlat wil vangen, dan zál Alexander zeebaars met de vliegenlat vangen. Beheerst vele technieken en weet die met succes in te zetten, afhankelijk van wat de seizoenen hem bieden, zoals zijn PR zeebaars (85cm!), half november van op een Belgische golfbreker gevangen. Sommige periodes lijkt hij wel vergroeid met zijn Hobie kayak, van waaruit hij graag Vlaamse wateren exploreert. Met de benodigde electronica aan boord weet hij met chirurgische precisie de stekken aan te snijden om zo het maximum uit zijn vistijd te halen.

Ward

Van black bass in Marokko tot grote pollak in Noorwegen, en een heleboel er tussenin, door zijn ervaring heeft Ward sowieso een boel tips klaar die hij graag met je deelt. Vaak langs het water terug te vinden in en rond Gent, waar hij het begrip streetfishing mee op de kaart heeft gezet. Vist graag ultrafinesse, wat voor hem zeker niet hetzelfde is als ultralight of klein. De winterperiode is voor hem absoluut ‘grote baarzentijd’, die hij liefst spendeert in de bellyboat, maar vanaf dat de lentezon echt doorbreekt weet hij meestal wel hoe de getijden de komende dagen zeebaars voor de lens kunnen brengen.

Leo

Wanneer de term ‘aanstormend talent’ nog een understatement blijkt te zijn dan mag dat niet genegeerd worden en Predatorfishing is vereerd deel te mogen uitmaken van de groei die Leo sowieso nog staat te wachten. Zelf vindt hij het vanzelfsprekend om een plug met een strakke worp zeer precies te plaatsen en die dan subtiel te twitchen tot er een dikke snoekbaars aanhangt, maar elke doorwinterde roofvisser die hem dat ziet doen is met verstomming geslagen.

Obi

De onofficiële mascotte van het team en gaat dan ook vaak een dagje mee aan boord. Wordt enthousiast van elke worp en wanneer er vis aan boord komt, dan wordt die als eerste door Obi begroet. Bij een bezoekje aan de winkel in Oostkamp op donderdagavond wordt ook jij door hem verwelkomd!!